Vatra Regală

Povestea noastră

VATRA REGALĂ

RESTAURANT

Istoria locului

   Restaurantul nostru este situat in zona vechiului drum al Vaii Prahova, transformat de austrieci cu ocazia razboiului ruso – turc – austriac din perioada 1736-1739 in drum de care si trasuri cu poduri de lemn.
   In jurul anului 1737, o oaste austriaca care trecea prin Predeal ca sa lupte, in alianta cu rusii, impotriva turcilor este invinsa de acestia din urma chiar la granita care trecea pe la Predelus, Cioplea, stadionul Predeal, muchia Fitifoiului, Vf. Baiului si Vf. Omul.
     In jurul anului 1790 in zona ia fiinta un serviciu de pasta, schimbul de cai si odihna a drumetilor facandu-se sub paza strajilor domnesti iar tratatulturco-austriac din anul 1794 a asigurat Predealului un rol de seama, ca punct de trecere a marfurilor, dregatorilor si insotitorilor caravanelor.

Beneficiile VATRA REGALĂ

RESTAURANT TRADIȚIONAL ÎN PREDEAL

Vatra Regală este o destinație gastronomică deosebită, amplasată în frumosul oraș Predeal, unde pasiunea pentru preparate fine și servicii impecabile se întâlnesc într-o atmosferă regală.

La Vatra Regală, ne străduim să oferim o experiență culinară memorabilă, îmbinând tradiția cu inovația în fiecare preparat. Meniul nostru bogat și diversificat prezintă preparate rafinate, pregătite cu cele mai proaspete ingrediente, pentru a vă încânta papilele gustative și a vă oferi o călătorie culinară autentică.

Cu o terasă fermecătoare, vă invităm să vă bucurați de priveliști uimitoare ale peisajului montan în timp ce savurați preparatele noastre delicioase. Ambianța plăcută și atmosfera relaxantă vă vor înconjura, oferindu-vă o experiență unică și deosebită.

Suntem mândri să oferim și servicii personalizate pentru petreceri private, unde vă putem ajuta să creați momente speciale și sărbători personalizate. Indiferent dacă este vorba despre o aniversare, o nuntă sau un eveniment de afaceri, echipa noastră dedicată se va asigura că fiecare detaliu este perfect planificat și executat, pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Pentru cei pasionați de aventură și de activități montane, oferim și pachete turistice complete, care vă permit să explorați peisajele spectaculoase ale zonei și să vă bucurați de sporturile de iarnă sau de tradițiile și obiceiurile locale.

Vă invităm să ne călcați pragul și să experimentați bucuria gustului într-un loc special, creat cu pasiune pentru a vă oferi cele mai bune experiențe gastronomice.

5/5

Vila predeal Holidays

CAZARE

Statistici bazate pe recenziile de pe booking

Locație
91%
Facilități
93%
Comfort
95%
Curățenie
93%

Bine ați venit la Vila Predeal Holidays, un refugiu încântător situat în inima unei zone muntoase de o frumusețe remarcabilă. Această elegantă vilă montană reprezintă locul ideal în care să vă relaxați și să vă bucurați de o vacanță memorabilă.

Imediat ce pășiți în incinta Vilei Predeal Holidays, veți fi întâmpinați de o atmosferă caldă și primitoare, iar priveliștea panoramică asupra munților va purta ochii într-o călătorie a admirației. Aici, veți experimenta pacea și liniștea naturii, înconjurat de aer proaspăt de munte și peisaje pitorești.

Vila Predeal Holidays vă așteaptă să vă ofere o experiență de neuitat, combinând ospitalitatea caldă cu servicii de înaltă calitate. Vă invităm să vă alăturați nouă și să vă bucurați de mancare bună, cazare confortabilă și peisaje de poveste.